Archiv článků

Aktuální výsledky

Návrat zlínských legend ;-)

06.02.2017 22:09:27

ZLÍNSKÉ PLAVKYNĚ SE PO LETECH VRACÍ ZPĚT DO AKCE ;-)  ANEB MČR DRUŽSTEV – 1. KOLO
    Fosforová trička, stylové plavky, rozesmáté obličeje. V sobotu 4. 2. 2017 se na zlínské pětadvacítce kromě mladých plavců sešli i matadoři. Bývalé zlínské plavkyně, nebojím se říct vysloužilé, složily tým a oživily první kolo mistrovství ČR družstev. Svůj team nazvaly 80's all star team.

Mezi nimi zářily hvězdy jako Lucie Žabčíková roz. Vyoralová - držitelka několika zlínských rekordů, za svou plaveckou kariéru překonala několik českých dorosteneckých rekordů (na 200P a 200PZ), účastnice ME a MEJ v Sheeffieldu, v roce 1999 získala 6x dorostenecký titul ČR a startovala na MEJ, kde obsadila 4. místo. Dále zde plavala Jana Linhartová roz. Horáková, Radka Stuchlíková roz. Kyliánová, Iva Zelenková, Veronika Jínková, Markéta Strapková, Kateřina Malárová, Vendula Horníková, Kateřina Garguláková, Jana Hanuštiaková a Diana Rochovanská. Tyto zasloužilé plavkyně doplnila talentová žákyně 7. třídy ZŠ Emila Zátopka Lucie Lukašíková.
Většina bývalých závodnic neplave už dlouhé roky, některé i víc než deset a řady jejich fanoušků rozšířily i jejich děti. Nakonec se ukázalo, že závodění se nezapomíná a veteránky vybojovaly 4. místo. Motivací tak zůstávají stupně vítězů. Kdo ví? Možná je vybojují už příští rok.

Plavání je pro nás SRDCOVÁ ZÁLEŽITOST a tak jsme rády využily tuto příležitost a na chvíli se na bazén zase po letech vrátily.

Tímto bychom chtěly poděkovat za mnoholetou péči, kterou nám věnovali naši trenéři, pan PaeDr. Petr Přikryl a Mgr. Zdeněk Kasálek! Také většinu z nás na sportovní škole trénovala paní Hanka Martinková, které tímto také DĚKUJEME!


80's all star team

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz